Purify Massages - Zwangerschapsmassage in Almelo / Twente

Alle behandelingen

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest voorkomende behandelingen en specialisaties. Heeft u echter een vraag over een behandeling die u niet op mijn website naar voren ziet komen? Neem dan gerust contact met mij op.

Mentale klachten

Als je last hebt van stress of spanningsklachten, kan ik je helpen! Er komen veel mensen met deze klachten en ik kan je goed helpen bij deze problemen.

Hoofdpijn & migraine

Heb jij last van hoofdpijn of migraine klachten die invloed hebben op je dagelijks leven? Dan kan massage of een cupping behandeling de oplossing zijn.

Rug, schouders & nek

Het is belangrijk om behandelingen voor rug, nek- en schouderklachten serieus te nemen voordat deze ergere klachten veroorzaken. Laat mij je helpen om deze klachten te verlichten en weer comfortabel te bewegen.

Cupping therapie

Cupping zorgt voor bloed activering en lymfestroom met als gevolg een betere doorbloeding. Dit zorgt voor een betere aanvoer van voedingstoffen en versnelde afvoer van gifstoffen.

Huidklachten

Silva helpt je om je huidklachten aanzienlijk te verminderen, hierbij kun je denken aan klachten als cellulite, vochtproblemen, littekens of striae.

Massages

Ontdek wat de verschillende soorten massages van Silva voor jouw kunnen betekenen. Je knelpunten zullen verlichten, je humeur zal zich verbeteren en je zult je weer heerlijk energiek voelen.

Zwangerschap massage

Voorkom klachten en ontvang een complete lichaamsmassage met subtiele strijkingen en knedingen, waarbij gebruik word gemaakt van een warme waterkussen en massageolie.

Voetreflexologie

Ben je niet fit? Dan is er disbalans. Door bepaalde punten onder je voet te stimuleren kun je bepaalde blokkades in je lichaam opheffen. Gevolg is dat de energie dan weer vrij kan stromen.